
ראש הממשלה פרט את הישגי חיל האוויר עד כה במערכה מול איראן: "אנחנו ממשיכים להשמיד מטרות גרעין באופן שיטתי. השמדנו מאות טילים ופגענו בכמות אדירה של משגרים. פגענו במדעני גרעין, פגענו ב-10 אבל היד עוד נטויה".
"סללנו אוטוסטרדה אווירית, פגענו בטילי הקרקע אוויר וחיסלנו את זה. במערב איראן וצפונה אנחנו פועלים והיד נטויה. חיסלנו מחצית מהכטב״מים שלהם. 1,000 כטב״מים לא הגיעו".
"אני גאה בצבא, בפיקוד העורף, בצוותי ההצלה, בטייסים ובטכנאים, במערך המודיעיני, בלוחמי המוסד ובעם ישראל. אנחנו בדרך לניצחון".
ראש הממשלה אמר כי הוא לא מתפלא שהאירנים רוצים בהפסקת המלחמה: "אנחנו מכים בהם. נתנו צ׳אנס למשא ומתן, אבל באותו זמן האייתולה הדיקטטור צייץ שישראל תושמד. אנחנו רוצים שלוש תוצאות: חיסול הגרעין, ציר הטרור ויכולת ייצור הטילים".
נתניהו התייחס לממשל באיראן: "אני מוציא סרטונים לעם האיראני ומקבל מיליוני תגובות. אנחנו בהחלט יכולים לראות שינוי בתוך איראן. זה יכול להביא לתוצאות. אני מזכיר שאיש לא צפה את הנפילה המהירה של ברית המועצות, ומעטים חזו את הנפילה של אסד".
לדברי נתניהו הוא בקשר כמעט יומיומי עם הנשיא טראמפ. "הטייסים של ארה"ב מיירטים כטב"מים. הנשיא טראמפ יחליט מה טוב לאמריקה וכל תרומה תתקבל בברכה".

