דבר העובדים בארץ ישראל
menu
יום שני כ"ג בסיון תשפ"ו 08.06.26
26.9°תל אביב
  • 27.2°ירושלים
  • 26.9°תל אביב
  • 26.1°חיפה
  • 27.0°אשדוד
  • 31.8°באר שבע
  • 37.1°אילת
  • 30.9°טבריה
  • 26.8°צפת
  • 28.3°לוד
  • IMS הנתונים באדיבות השירות המטאורולוגי הישראלי
histadrut
Created by rgb media Powered by Salamandra
© כל הזכויות שמורות לדבר העובדים בארץ ישראל
חברה במלחמה

מאות הפגינו בכיכר הבימה נגד הטרור היהודי: "הציבור עוצם עיניים"

עודד ידעיה, מנהל בית הספר לאמנות 'מנשר' ופעיל להגנה על פלסטינים: "הטרור מקבל גיבוי, תקציבים ונשק מהמדינה והרשויות"

הפגנה בכיכר הבימה נגד הטרור היהודי (צילום: מארגני ההפגנה)
הפגנה בכיכר הבימה נגד הטרור היהודי (צילום: מארגני ההפגנה)
דבר
צרו קשר עם המערכת:

מאות התכנסו הערב (חמישי) להפגין בכיכר הבימה נגד הטרור היהודי. על הבמה נאמו פלסטינים וישראלים שהותקפו ונפצעו בתקריות אלימות בתקופה האחרונה. הפעילים קראו לציבור להצטרף לפעילות "נוכחות מגינה", במטרה לסייע לקהילות פלסטיניות להתגונן מפני האלימות.

יעל לבקוביץ, שבעבר משרד החינוך זימן אותה לשימוע לפני פיטורים מעבודתה כמורה בשל התבטאויות פוליטיות בפייסבוק: ״חובה לטפל בתופעות האלה, בכל המעגלים שלהן, מהנערים האלימים, דרך המתנחלים והציבור עצומי העיניים ועד לרשויות התומכות. ואם המדינה והצבא לא רוצים או לא מסוגלים לטפל בתופעה הזאת, נותרנו רק אנחנו, האזרחים המודאגים". לפי המארגנים, לבקוביץ נפגעה לאחרונה בהתקפה על פעילים בכפר הפלסטיני קוסרה באזור שכם.

עודד ידעיה, מנהל בית הספר לאמנות 'מנשר', יוצא יחידה מובחרת ופעיל ״נוכחות מגינה״, שנפגע בהתקפה במטעי הזיתים של הכפר ביתא, אמר: ״הטרור מקבל גיבוי, תקציבים ונשק מהמדינה והרשויות. המשטרה תמיד תעצור אותנו ולא אותם, ובתי המשפט תמיד יעדיפו את גרסת הפורע גם בלי לחקור".

פעמון

כל העדכונים בזמן אמת

הירשמו לקבלת פושים מאתר החדשות ״דבר״

נרשמת!