06.07.2021 אוכלים בעבודה: ביקור בחדר האוכל של "טבעול" שולחנות ארוכים, כסאות ברזל, בישול בייתי ואווירה של מסעדת פועלים. ארוחה חמה בשלושה שקלים, ארוחת בוקר בשקל. כ-200 עובדים אוכלים בסבבים בחדר האוכל הצנוע. יש גם מוצרים של המפעל, אבל אין כמעט עובדים צמחונים, "וכשאתה עובד בזה, דווקא לזה אין לך חשק" | כתבה חמישית בסדרה הדס יום טוב
04.07.2021 אוכלים בעבודה: ביקור בחדר האוכל של חברת "מגדל" 18 שקלים למנה בשרית בבגט, 20 שקלים לארוחה | עובדי חברת הביטוח נהנים מתקציב אוכל של 20 שקלים ליום למימוש כרצונם. בחדר האוכל, במתחם בפתח תקווה, יש יותר מאשר אוכל מגוון: בקרוב צפייה משותפת עם בני המשפחה בגמר היורו, וחגיגה לילדי עובדים שעולים לכיתה א' | כתבה רביעית בסדרה הדס יום טוב
22.06.2021 אוכלים בעבודה: ביקור בחדר האוכל של חברת כרטיסי האשראי "מקס" בחדר האוכל החדש והמעוצב במגדל המשרדים של "מקס", נהנים כ-1,300 עובדי החברה מאוכל מבושל, בשרי וחלבי, ומפרלמנטים חברתיים. כל עובד, כולל עובדי הקבלן, מקבל 34.5 שקלים ליום לארוחה מלאה, ו-5 שקלים למכונות השתייה והחטיפים | כתבה שלישית בסדרה הדס יום טוב
21.06.2021 אוכלים בעבודה: ביקור בחדר האוכל במפעל "טבע" בכפר סבא כ-1,600 העובדים בשלושת המפעלים במתחם הייצור נהנים מארוחת צהריים בשרית חמה ב-3 שקלים; וארוחת בוקר ב-1.5 שקל. האוכל והשתייה ללא הגבלה, גם לעובדי הקבלן. עם פס מנות "מסביב לעולם", הפנינג "חמישי שמח", אירועים והופעות, חדר האוכל הוא גם מרכז חברתי | כתבה שנייה בסדרה הדס יום טוב