דבר העובדים בארץ ישראל
menu
יום חמישי י"ט בסיון תשפ"ו 04.06.26
21.7°תל אביב
  • 21.6°ירושלים
  • 21.7°תל אביב
  • 20.2°חיפה
  • 22.6°אשדוד
  • 22.8°באר שבע
  • 29.4°אילת
  • 20.6°טבריה
  • 18.5°צפת
  • 20.6°לוד
  • IMS הנתונים באדיבות השירות המטאורולוגי הישראלי
histadrut
Created by rgb media Powered by Salamandra
© כל הזכויות שמורות לדבר העובדים בארץ ישראל
תשתיות וסביבה

הרכבת לאילת בשלב מתקדם? אתר חדש מציג את מפת פרויקטי התשתית של ישראל, בניתוק מהשטח

אתר ממשלתי חדש נועד להציג לציבור את מצב פרויקטי התשתיות הלאומיים | אבל פרויקטי תחבורה מרכזיים, בהם הרכבות לקריית שמונה ולאילת, מוצגים בשלב מתקדם למרות שהעבודות בשטח טרם החלו

רכבת ישראל (צילום אילוסטרציה: Alexander Turovsky / Shutterstock.com)
רכבת ישראל (צילום אילוסטרציה: Alexander Turovsky / Shutterstock.com)
אמיתי פרץ
אמיתי פרץ
כתב תשתיות וסביבה
צרו קשר עם המערכת:

המועצה הלאומית לכלכלה ומשרד ראש הממשלה השיקו היום (ראשון) את אתר "תשתיות לישראל", שנועד לאפשר לציבור להכיר את פרויקטי התשתית הגדולים של ישראל, לעקוב אחר מצבם ולבדוק אם הם נמצאים בעיכוב. עם זאת, לארבעה מהפרויקטים הגדולים ביותר באתר – כולם בתחום התחבורה – אין תאריך סיום, ולצדם נכתב כי "טרם נקבע" מועד השלמתם. לצד זאת, כולם מוצגים באתר בשלב מתקדם.

הרכבת לאילת, הרכבת לקריית שמונה, המטרו בתל אביב והמסילה הרביעית באיילון נחשבים לפרויקטים ליבתיים וקריטיים במיוחד להתפתחות מערכת התחבורה בישראל.  בפועל, למעט המטרו, עבודות הבנייה טרם החלו באף אחד מהם. אף על פי כן, ולמרבה ההפתעה, כולם מוצגים באתר בשלב מתקדם.

ל'דבר' נמסר מנת"ע כי מועד הסיום הרשמי של המקטע העיקרי בפרויקט המטרו נקבע לשנת 2037. מרכבת ישראל, האחראית על שלושה מהפרויקטים האחרים, לא נמסרה תגובה בשלב זה.

אתר "תשתיות לישראל" שהושק על ידי משרד ראש הממשלה והמועצה הלאומית לכלכלה (צילום מסך)
אתר "תשתיות לישראל" שהושק על ידי משרד ראש הממשלה והמועצה הלאומית לכלכלה (צילום מסך)

המסילה המזרחית

באתר החדש, שהוקם בסיוע מטה הסייבר הלאומי, מוצגים כיום כ-17 פרויקטי תשתית לאומיים. רובם הגדול מתחום התחבורה, והאחרים מתחום האנרגיה או הפסולת. לכל פרויקט מוצג השלב שבו הוא נמצא, מתוך כמה שלבים, וכן מסומן בכוכבית האם הוא מתעכב, ואם כן – האם בעיכוב של יותר משנה.

אחד הפרויקטים שנמצא בשלבים מתקדמים יחסית הוא פרויקט המסילה המזרחית. בינואר השנה הודיעה חברת נתיבי ישראל כי סיימה את המקטע הראשון שבאחריותה, באזור חדרה, והחלה את הפעלתו עבור רכבות מטען. עוד נמסר כי כלל המקטעים שבאחריותה במסילה המזרחית, מראש העין וצפונה, כבר הונחו ונמצאים בבדיקה, בטרם יועברו לרכבת ישראל בקיץ 2025, לקראת הפעלתה המלאה של המסילה בסוף 2026.

אלא שבמועד המסירה ב-2025 טענו ברכבת כי בניגוד לדברי נתיבי ישראל, המסילה אינה מוכנה עדיין, וכי אינם יכולים לקבלה ולהתכונן להפעלתה. בנתיבי ישראל טענו מנגד כי עמדו בלוחות הזמנים, ואף רמזו כי ברכבת ישראל אינם מעוניינים להיתפס כחברה האיטית יותר. כך או כך, הפרויקט צפוי להידחות. היעדרו של הפרויקט מהאתר, אף שחלקים נרחבים ממנו כבר בביצוע, מעלה סימני שאלה.

הפרויקטים שנותרו בחוץ

מלבד המסילה המזרחית, באתר בולטים בחסרונם כמה פרויקטים נוספים משמעותיים ביותר שהובטחו בשנים האחרונות. בין היתר לא מופיעים בו פרויקט הרכבות המהירות, חישמול המסילות שנמצא קרוב לקו הסיום, הקמת תחנת הכוח קסם, שלמרות התנגדות גורמי סביבה שונים ממשיכה להתקדם, וכן "ציר הנופש", המשלב ציר תחבורה והובלת חשמל ונחשב קריטי להמשך סדירות אספקת החשמל בגוש דן.

דבר היום כל בוקר אצלך במייל
על ידי התחברות אני מאשר/ת את תנאי השימוש באתר
פעמון

כל העדכונים בזמן אמת

הירשמו לקבלת פושים מאתר החדשות ״דבר״

נרשמת!